vrijdag 6 januari 2012

Sporten is gezond, ook in 2012

Goede voornemens voor 2012. Voor mij betekent dit dat ik ook moet afvallen, mijn conditie in orde moet zijn. En dat ik mij steeds meer en meer beter in mijn vel ga zitten het komende jaar. Er is geen tijd te verliezen! En dus heb ik mezelf deze week bij elkaar geraapt, ben ik weer begonnen met sporten. Met de feestdagen, en de periode er tussenin heb ik niet veel gedaan. Eigenlijk weinig, en dus had ik last van het 'oliebollensyndroom' waar ik snel van af wilde.

Dinsdag op de sportschool geweest, woensdag had ik een dag voor mezelf op de agenda, dus geen lichamelijke sport op de agenda. Gisteren in huis op de hometrainer gezeten en in en rond het huis lopen rommelen. In de middag nog noodzakelijke boodschappen gehaald. En vandaag rustig wakker worden en thuis gerommeld.

Enne...... vanmiddag naar de sportschool geweest. En daar ben ik voluit gegaan. Heerlijk, en na drie dagen ben ik weer door de lichamelijke pijn heen na twee weken feest vieren en niets doen. Dus de sportagenda gaat vanaf volgende week op volle toeren!!!! Iedere dag moet er iets gebeuren!

Verder ben ik bezig met allemaal persoonlijke dingen en lees ik veel. De PC staat net zo veel aan als anders, alleen ben ik minder actief met dat ding. Het voelt ook als een bevrijding!

Heb al weer zin in mooi weer, dus ik kan niet wachten om de weg op te gaan. De hanbike staat al twee weken in huis werkeloos te wachten op een schoonmaakbeurt. Hier ga ik morgen maar een begin mee maken. Het zal tijd worden!! Ik heb er weer helemaal zin in!!!!
Een reactie posten