iXiaan

Fons Osseweijer, geboren in 1974, heeft een lichaam wat niet altijd wilt wat hij zelf wilt. Een spastisch lichaam, pijn, slechthorendheid en vermoeidheid zitten hem vaak in de weg. Creatief leven en omgaan met zijn de beperkingen maken gelukkig een heleboel mogelijk. Motto van Fons: 'KanNiet bestaat niet, tenzij het tegendeel bewezen is'.


Afijn, zo is dus even de introductie van mij zelf zoals ik deze gegeven heb. Ik doe aan fitness en wandelen met behulp van een handbike. Ik maal korte, lange en veel langere wandelingen. Wanneer het kan vraag ik aandacht voor Stichting Intermobiel waar ik als vrijwilliger aan verbonden ben. Van stilzitten en niets doen ben ik nooit gelukkig geworden. Sporten kan voor mij een fysieke en mentale uitdaging zijn. Hierbij zoek ik graag mijn grenzen en uitdagingen op.

Vorig jaar ben ik begonnen met een opleiding NLP-Practitioner welke ik begin dit jaar heb afgerond. Al heel lang wilde ik iets doen op het gebied van zelfontwikkeling en coaching zowel voor mezelf als voor anderen. Inmiddels ben ik begonnen met de NLP Personal Coach Opleiding bij ITAN. Van de NLP-Practitioner opleiding werd ik zo enthousiast dat ik verder wilde. Ik vind het geweldig om zo veel mooie dingen te kunnen en mogen leren.

Na heel wat jaren het gevoel te hebben gehad aan de zijkant van de maatschappij te hebben geleefd heb ik zelf weer de regie in handen. Dat voelt goed, en ik heb inmiddels weer meer plannen voor de toekomst. Een mens is nooit te oud om te leren en zich te ontwikkelen op wat voor gebied dan ook. Het is voeding voor de geest.

Het leven is niet altijd even gemakkelijk geweest in het verleden. Een lange tijd voelde ik geen inspiratie om te bloggen. Het bloggen was wel even goed geweest. Ik had even geen verhalen meer en was erg veel bezig met de dingen van alledag. Internettend Nederland zit niet te wachten op mijn gezeur, en ik had geen behoefte om te zeuren. Inspirerende verhalen had ik ook even niet, en dus was het lang stil op mijn blog.

In september 2015 rolde ik mijn dertiende Kennedymars tijdens de '80 van de Langstraat' en bedacht mij dat het tijd werd om mijn blog weer te gaan gebruiken. Ik wil Internettend Nederland inspireren op wat voor manier dan ook. Wanneer mijn blog ook maar één iemand kan inspireren, dan is mijn missie al geslaagd.

~~Fons~~
Een reactie posten